Domaine des Lilas

Saint-Germain-Lembron - Auvergne

Afstand vanaf Utrecht
Grootte camping
Aantal plaatsen

950 km
8 ha
6

Sfeervolle, autovrije familiecamping met kinderanimatie en kinderboerderij. Gelegen aan de rivier.

Algemeen

Gezellige, autovrije en kindvriendelijke camping in Saint-Germain-Lembron (Puy-de-Dôme, Auvergne).

Domaine des Lilas : camping, safaritenten en chambres d'hôtes.

Domaine des Lilas is een mincamping op 8 hectaren land. De rivier de Couze loopt langs het domein. Ten midden van ons domein vindt u hier een prachtig karakteristiek herenhuis. De minicamping bevindt zich naast het herenhuis. De plaatsen zijn heerlijk ruim, in het midden van het veld is ruimte om lekker te spelen. Het veld is erg overzichtelijk en alles is dichtbij zoals speeltuin, terras, zwembad en het sanitair.

De plek is erg geschikt voor families met (kleine) kinderen. Er zijn verschillende plekken met zon en schaduw. Bij aankomst kun u uw eigen plekje uitzoeken. De camping is geheel autovrij : alleen bij aankomst en vertrek kunt u het terrein op met de auto, daarna kunt u deze kwijt op onze ruime parkeerplaats. Zware boodschappen ? Gebruik onze kruiwagen! Zo kunnen wij de veiligheid van kinderen en rust beter garanderen.

Domaine des Lilas ligt op slechts 5 minuten van de A75, afslag 15 of 17. Saint-Germain-Lembron is een erg gezellig en levendig dorp waar alle noodzakelijke voorzieningen zijn te vinden : restaurantjes, de bakker, supermarkt, apotheek, winkeltjes, etc. Issoire en Clermont Ferrand zijn de dichts bijzijnde steden op respectievelijk 10 en 30 minuten rijden. De Auvergne is een prachtig gebied : heel groen, veel water en er zijn vulkanen! Een gebied bij uitstek om te wandelen en de natuur te ontdekken. Op slechts 10 minuten rijden ligt ook een prachtige, natuurlijke dierentuin Parc Animalier d’Auvergne.


  • Receptie
  • Draadloos internet (Wifi)
  • Honden toegestaan
  • BBQ Gelegenheid
  • Restaurant
  • Bar
  • SupermarktId 599, online sinds 26-02-2017 15:37:25x