Auto koelkasttassen – handig voor het kamperen met uw auto

Je gaat een lange autorit naar een vakantiebestemming maken, of gewoon een dagje uit? Je wilt etenswaren meenemen die koel bewaard moeten worden, of dranken koel kunnen drinken? Dan is een auto koelkasttas onmisbaar! Het is ook heel handig om een auto koeltas mee te brengen als je met je voertuig gaat kamperen. Er zijn diverse modellen en merken verkrijgbaar. In het verleden moesten we een koelbox of koeltas eerst vullen met koelelementen om de etenswaren en dranken koel te kunnen houden. Er zijn nu zelfs koelboxen die je op het boordnet van je auto kunt aansluiten. Daarnaast zijn er hoge kwaliteit koelkasttassen waarmee u uw voedingsmiddelen koel en veilig kunt meenemen.

Omdat de koeltassen en koelkasttassen van polyester zijn gemaakt, hebben ze als groot voordeel dat het gewicht laag is. En daarnaast zijn ze makkelijk te reinigen en op te bergen. Dankzij de verstelbare draagbanden, handvaten en zelfs wielen kun je deze koelmiddelen eenvoudig meenemen. De koelkasttassen hebben een praktische vormgeving met veel ruimte en je kunt er zowel flessen als vierkant verpakkingen in kwijt.Welke types auto koelkasttassen zijn er op de markt

Met thermische isolatie

Afsluitbaar en de binnenkant is vaak van een reflecterende laag folie voorzien. Met deze tassen kun je gedurende 12 uur etenswaren koel bewaren. Eventueel kunt er koelelementen worden gebruikt. Deze producten zijn voordelig geprijsd.

Zelf koelend

Je kunt ze op het boordsysteem van de auto aansluiten om ze van stroom te voorzien. Deze zijn uitermate geschikt voor langere autoritten, omdat ze de mogelijkheid bieden tot een langdurige koeling.

Koelkasttassen van autodoc.nl
Afbeelding van koelkasttassen van autodoc.nl

Koelkasttassen zijn er in verschillen de afmetingen en uitvoeringen

De inhoud van de tas is afhankelijk van de hoogte, breedte en diepte. Bovendien zijn de koelkasttassen als koeltas of opvouwbare emmer leverbaar. Klik op de afbeelding van koelkasttassen van autodoc.nl voor gedetailleerde informatie over het gewenste product. De getoonde gegevens tonen de kleur, het volume en tevens hoe hoog, breed en diep het product is. De breedte varieert van 14 cm tot 40 cm. De hoogte 18 tot meer dan 45 cm, en de diepte is vanaf 13 cm tot ruim 28 cm. Het volume is 1,5 – 26 liter.


Hoe kun je de koelkasttas gebruiken

Bekijk de productomschrijving en bepaal of de koeltas aan uw vereisten voldoet. Houd daarbij rekening dat je deze niet te zwaar belast omdat dit beschadiging tot gevolg kan hebben. Neem de door de producent gespecificeerde koeltijd in acht.

Nadat u de koeltas hebt gebruikt, moet deze met behulp van een natte doek of zachte spons worden schoon gemaakt.
Behalve dat u deze producten kunt gebruiken om voedsel koel te kunnen bewaren, zijn ze ook uitermate geschikt om warme voedingswaren enige tijd warm te houden.