le cheval rouge

Prat - Bretagne

Afstand vanaf Utrecht
Grootte camping
Aantal plaatsen

900km km
1 ha
8

Onze mini camping is rustig gelegen. Er zijn acht kampeerplekken met veel privacy. In juli en augustus hebben we zelf 8 vaste tenten te huur.

Algemeen

Slapen in een huurtent

Onze bungalowtenten hebben 3 afzonderlijke slaapcabines. Het zijn 6 persoons bungalowtenten. Wij hebben 1 slaapcabine met een 2 persoonslattenbodem en goed matras en 2 slaapcabines met 1 persoonslattenbodems De precieze indeling kunnen naar wens worden aangepast. Er zijn dekbedden en kussens aanwezig, het enige dat nog ingepakt hoeft te worden zijn dus de hoeslakens, dekbed,- en kussenovertrekken. De tenten hebben veel privacy, veel ruimte om de tent en binnen een comfortabele zithoek met sofa en compleet keukentje met koelkast. In de recreatieruimte is een grote vuurplaats en diverse spellen.

OMSCHRIJVING CAMPING / HUURTENTEN

We hebben een vrij toegankelijke sauna in een Balinees tuinhuis met zicht over 100% natuur; het mooiste plekje van Le Cheval Rouge. Wifi is aanwezig. In de algemene ruimte staan 2 wasmachines waar iedereen gebruik van kan maken. Het terrein is een ideale speelplek voor kinderen, het is afgesloten met planten en struiken zodat de kinderen niet de weg op kunnen rennen. Ze vermaken zich met hutten bouwen, bomen klimmen, trampoline springen en heel veel natuurlijke ontdekkingen. Het is een actieve vakantie met tevens rust midden in de natuur .
Kamperen met eigen tent, camper of caravan:
Buiten het hoofdseizoen (juli/augustus) kun je bij ons in de boomgaard je eigen tent , camper of caravan zetten. We hebben nooit meer dan 8 plaatsen tegelijk bezet, zodat iedereen voldoende ruimte heeft. Er zijn geen vaste plaatsen, je mag je eigen stek uitkiezen; rustig in de boomgaard of gezellig dichtbij de kampvuurplek. Te midden van het boerenlandschap vindt ieder zijn eigen plekje. In het vrolijk gekleurde sanitairgebouw zijn twee douches, twee toiletten, drie wasbakken, twee afwasplekken en een koelkast waar je gebruik van kunt maken. Er is een grote recreatieruimte (120m2) om te tafeltennissen, sjoelen of een film te kijken bij de haard.


    • Draadloos internet (Wifi)
    • Honden toegestaan
    • BBQ Gelegenheid
    • Openbare vuurplaats
    • RestaurantId 593, online sinds 25-01-2016 15:57:36x