Camping Eguzon La Garenne

Eguzon - Centre

Afstand vanaf Utrecht
Grootte camping
Aantal plaatsen

800 km
1.5 ha
62

Familie camping met verwarmd zwembad, gratis WiFi,sport en spel activiteiten met eigen recreatieteam in een prachtige omgeving met wandel-fiets routes

Camping Eguzon La Garenne

Algemeen

Camping Eguzon "La Garenne" is een familie camping met verwarmd zwembad, kleuterbad 25cm diep en is voorzien van gratis internet op alle kampeerplekken.(1 inlogcode adres per plaats)
Wij hebben een snackbar met friet en verschillende vlees snacks, pizza uit eigen steenoven, fris getapt biertje en natuurlijk verschillende wijnen en frisdranken.
Er is een recreatieteam in het hoogseizoen voor spel en sport, er worden op sportgebied verschillende activiteiten georganiseerd waaronder mountenbiken, kanoén, zeilen, rotsklimmen en dit onder profesionele begeleiding, met een groep achter een speedboot op een band of bank.
Het sanitair gebouw is voorzien van warme zelf in te stellen douche's(zonder muntjes), warmwater op de wastafels, heetwater tappunt voor de afwas met afwasbakken, de wandclosetten zijn voorzien van toiletzittingen en toilet papier.
Er zijn verschillende wandel en fiets route's direct vanaf de camping of in de omgeving.
De camping is 300 mtr vanaf het centrum Eguzon en 4 km vanaf het grote stuwmeer met alle watersport activiteiten.
In het dorp Eguzon zijn verschillende winkeltjes, restaurantjes, grote super U supermarkt en ook allerlei medische voorzieningen.
Wilt u meer weten over onze camping dan nodig ik u uit om te kijken op www.campinglagarenne.eu of gewoon in Eguzon zelf.
Groeten Familie Smit


  • Receptie
  • Draadloos internet (Wifi)
  • Pin automaat
  • Honden toegestaan
  • Rolstoel vriendelijk
  • Snackbar
  • BarId 562, online sinds 10-01-2014 13:33:31x