Minicamping de Broodkist

Koudekerke - Zeeland

Afstand vanaf Utrecht
Grootte camping
Aantal plaatsen

200 km
1 ha
15

Ruime gezellige minicamping, veel speeltoestellen en skelters. Gratis ponyrijden. Tennisbaan, trampoline, tafeltennis. Nieuw vakantiehuis te huur.

Algemeen

Wij hebben een gezellige, niet zo grote minicamping. De camping ligt 1700 meter bij de zee en bij het strand vandaan. Op de camping zelf is er van alles te doen en te beleven. We hebben een dierenwei met konijnen, kippen, cavia’s en een geit.
Er zijn ook 6 pony’s, deze mogen geborsteld worden en de kinderen mogen er gratis een rondje op rijden. Ook wordt er tegen betaling ponyrijles gegeven op de camping.
We hebben een trampoline met veiligheidsnet, een heleboel skelters, veel speeltoestellen, een jeu de boulesbaan en een TENNISbaan (gratis te gebruiken voor campinggasten) Ook is er een recreatieruimte met een poolbiljart, een tafeltennistafel een sjoelbord, een schoolbord en een gezellige zithoek voor de jeugd. In het hoogseizoen hebben we 1x per week een luchtkussen. Verder worden er knutselactiviteiten georganiseerd, voetbaltoernooitjes, een keer samen pannenkoeken eten, ringrijden met de skelters en jeu de bouleswedstrijden.
De camping ligt centraal op Walcheren en op de fiets bent u in 5 minuten in Middelburg, in 10 minuten in Vlissingen en u kunt leuke fietstochtjes houden naar Zoutelande, Domburg en Veere.


    • Draadloos internet (Wifi)
    • Pin automaat
    • Honden toegestaan
    • BBQ GelegenheidId 403, online sinds 17-04-2012 10:08:56x